• Opzeggen

• We vinden het belangrijk dat ieder lid het naar z'n zin heeft bij onze vereniging!

Toch kan het zijn dat je, om welke reden dan ook, je lidmaatschap bij onze vereniging wilt opzeggen. Het korfbalseizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Als je voor het volgende seizoen wilt opzeggen, dan kun je dit voor 1 april doorgeven aan het bestuur van de vereniging, door te mailen naar flamingos.buitenpost@knkv.net. Doe je dit na 1 april, dan zijn we helaas genoodzaakt om je nog een jaar contributie in rekening te brengen.

• Daarnaast moeten de JBG en TC elk seizoen aangeven bij het KNKV met hoeveel teams onze vereniging in het nieuwe seizoen gaat deelnemen aan de competitie. Ook daarom is het dus van belang om tijdig (vóór 1 april) aan te geven dat je (kind) stopt met korfballen, zodat er een goede inschatting gemaakt kan worden van wie in welke leeftijdscategorie komt. Wordt er in de zomer pas opgezegd, of stop(t) je (kind) per direct middenin het seizoen, dan zitten de trainers en de JBG/TC met een probleem. Korfballen is een teamsport, we hebben elkaar nodig!