• Lid worden

Ben je enthousiast geworden over korfbal en wil je graag ervaren wat korfballen bij de Flamingo's inhoudt? Iedereen, vanaf 4 jaar, kan lid worden.
      Naast trainen en wedstrijden spelen, worden er veel activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.
      Je kunt vrijblijvend contact opnemen, bijvoorbeeld voor meer informatie of om je aan te melden voor 4 keer gratis proeftraining.
      Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wordt of niet. Je bent van harte welkom!

Informatie:
      Jeugd t/m 15 jaar: jbg@kvflamingos.nl
      16 jaar en ouder:   tc@kvflamingos.nl

Aanmelden:
      Via de site kan je alle formulieren downloaden die je nodig hebt om lid te worden. Als eerste hebben we de introductiebrief. In deze brief staan de spelregels van het lidmaatschap.
      Om lid te worden moet je het inschrijfformulier
       invullen.
      Omdat we alleen werken met automatische incasso moet je ook het
      machtigingformulier voor de contributie invullen.
      Inschrijfformulier en machtigingsformulier samen met een recente digitale (pas)foto moet je dan inleveren bij onze onze ledenadministrateur Jelly de Poel, adresgegevens staan in het inschrijfformulier.