De uitvoering
      Na tijden van voorbereiding is het nu tijd voor het ‘echte’ werk.De verbouw activiteiten gaan van start.
      De bouwcommissie bestaat uit Ulbe Leijendekker, Wiebe Hoekstra, Jaap van der Heide en Wolter de Haan.
      De projectleiding voor de uitvoering van de werkzaamheden wordt vanuit de bouwcommissie verzorgd door Jaap van der Heide.
      Voor de uitvoering van diverse werkzaamheden zullen we een beroep doen op vrijwilligers.
      We hopen dat er velen zijn die hun steentje willen bijdragen in het realiseren van een prachtige eigentijdse accommodatie voor onze vereniging.

Voordat wordt begonnen met opbouwen zal er het nodige sloopwerk verricht worden. Dit staat gepland voor zaterdag 28 oktober. Daarna begint het opbouwen. Samen met onze hoofdsponsor bouwbedrijf Tamminga wordt daar invulling aan gegeven.
      Het installatiewerk wordt verzorgt door installatiebedrijf Detmar.

Wij houden jullie op de hoogte van de voortgang. Heb je vragen dan kun je terecht bij Wolter de Haan.
      Je kunt hem bereiken door een mail te sturen naar ikbouwmee@kvflamingos.nl.

De verbouwing is mede mogelijk door een bijdrage van de provincie Fryslan en ondersteuning door het Fonds Coöperatief Dividend Rabobank.